Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

βιντεο με τρακτερ στην αθηνα

βιντεο με τρακτερ στην αθηνα

Σαφής, άτεγκτη και δυναμική θα είναι η ελληνική κυβέρνηση ώστε να εξυγιάνει το χώρο του ποδοσφαίρου. Ο κ. Βερναρδάκης εντοπίζει το πρόβλημα όχι μόνο στα ποδοσφαιρικά και διαιτητικά κριτήρια αλλά και στην οικονομική δομή του ελληνικού ποδοσφαίρου, δηλαδή στον τρόπο που αυτό χρησιμοποιείται από πολλούς παράγοντες για άλλους λόγους. Κατά τον υπουργό, αυτός ο ομφάλιος λώρος πρέπει να σπάσει μέσω θεσμικών και πολιτικών εργαλείων. Ο κ. Βερναρδάκης επέμεινε πως το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να ξαναρχίσει, εάν δεν υπάρξει ένα σαφές πλαίσιο και μια σαφής συμφωνία μεταξύ όλων εμπλεκομένων φορέων. Την ίδια ώρα, ο υπουργός Επικρατείας δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μείνουν οι ελληνικές ομάδες έξω από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.


καιρος στην νεραιδα ηλειας

Έλληνες στρατιωτικοί και ελληνοτουρκικές σχέσεις


«Ατύχημα» χαρακτηρίζει το περιστατικό με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς στον Έβρο ο κ. Βερναρδάκης ενώ απορρίπτει τις κατηγορίες της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ότι η ελληνική κυβέρνηση ήταν απροετοίμαστη. Ο υπουργός υποστηρίζει πως τέτοια περιστατικά έχουν συμβεί και στο παρελθόν και ενδεχομένως να ξανασυμβούν. Ο υπουργός καταλόγισε διγλωσσία στον κ. Μητσοτάκη, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από τη Βουλή ζητούσε επιτακτικά την τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν, ενώ από τις ΗΠΑ από όπου βρέθηκε, είπε πως πρόκειται για ένα περιστατικό ήσσονος σημασίας, το οποίο δεν πρέπει να μετατραπεί σε διπλωματικό επεισόδιο.


Σχετικά με τη διαφορά ύφους μεταξύ του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου και του αναπληρωτή του Φώτη Κουβέλη σε σχέση με το περιστατικό, ο κ. Βερναρδάκης διαπιστώνει πως όντως υπάρχει, ωστόσο όπως υποστηρίζει δεν πρόκειται για κάτι πρωτοφανές ή περίεργο και εξήγησε τη χρήση του όρου «ομηρία» από τον κ. Καμμένο, λέγοντας πως πρόκειται για μεταφορά που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει για να δώσει έμφαση σε αυτό που λέει.


Για τα ελληνοτουρκικά ο υπουργός Επικρατείας διαπιστώνει διαφορά όχι μόνο στην ποιότητα του λόγου του Ερντογάν αλλά συνολικά στην εξωτερική πολιτική της Τουρκίας. Ο Βερναρδάκης εκτιμά πως το πρόβλημα του Ερντογάν δεν είναι τόσο η Ελλάδα όσο η ευρύτερη Δύση. Ο ίδιος θεωρεί πως δεν είναι η Ελλάδα αυτή τη στιγμή στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Τουρκίας, δεν αποκλείει όμως η χώρα μας να υποστεί τις συνέπειες μιας σκλήρυνσης της στάσης της Τουρκίας. Ο κ. Βερναρδάκης τονίζει πως με την Τουρκία θα πρέπει να επιλύσουμε τα ζητήματα μόνοι μας χωρίς να υπολογίζουμε στη βοήθεια ξένων παραγόντων, καθώς όπως λέει «η εποχή του ευχαριστούμε τους Αμερικανούς έχει παρέλθει, δεν υφίσταται αυτός ο παράγοντας».



mixtape moe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου